Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Saturday, February 9, 2013

Berpantang Bersama Shaklee

Pertama kalinya Put mengambil suplemen semasa dalam pantang. Anak-anak sebelum ni hanya ambik vitamin hospital bekalkan.. Atas pilihan sendiri, tanpa fikir panjang..Put tempah je..huhu..

Tibanya masa, Put pun dah bersalin.. Hari kedua dibenarkan pulang bersama anak..hari itu jugaklah bermulanya Put mengamalkan Shaklee.. Mulanya tak perasan apa-apa, tapi selepas beberapa orang jiran dan sedara mara yang datang melawat memuji "la..baru 7hari ke?, ingatkan dah banyak hari", "hang macam orang tak beranak pun", "boleh lagi kalau nak beranak ni"...hihi.. Baru Put perasan..tak sama macam berpantang masa anak pertama Amri dan kedua 'Aina...

Hari ke-7 rasa macam dah sihat..rasa macam dah banyak hari..Alhamdulillah..Allah takdirkan Put bertemu dengan Shaklee..suplemen yang sesuai dengan Put..


Ni la antara vitamin Shaklee yang Put amalkan sepanjang berpantang kali.. Vita-lea, Vita-C, Zinc Complex dan B-Complex.. Apa yang buat Put lagi gembira adalah penghasilan susu yang banyak berbanding bersalin sebelum2 ni.. Tak la banyak sangat, tapi nampak penambahbaikan berbanding sebelum ni, sebelum2 ni nak pam dapatkan 1oz pun susah..huhu.. Bila dah susu bertambah, Put lagi excited nak tempah ESP..kebetulan offer ESP bulan tu, apa lagi..grab satu botol ESP..


Susu Put pun bertambah selepas amalkan ESP..tiap kali pam, susu put menghasilkan 3oz..wow..masa tu sangat teruja..sebab tak pernah dapat macam tu.. Sekiranya sahabat-sahabat ingin mengalami pengalaman yang sama, bolehlah terus hubung Put ye. Put adalah Pengedar Shaklee yang sah. Boleh COD di UTHM, Parit Raja, Sri Gading dan Ayer Hitam.

Untuk Tempahan dan Info:
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
Emel: zmfnurahmad@gmail.com
SMS: 019-326 5417

1 comment:

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...