Tuesday, February 12, 2013

Chew Vita-C Plus 100mg - 300 biji

Salam buat semua...

5 Februari yang lalu Shaklee Malaysia telah mengumumkan penjualan semula Shaklee Chew Vita-C Plus, tetapi kali ini dalam bentuk sebotol 300biji sementara yang 90biji tiada sementara waktu. Harga adalah seperti yang tertera dalam poster di bawah:


Sementara menunggu SR Vita-C Plus tiba bulan April depan, boleh la ambik yang ini dulu..sehari amik la dalam 3 biji, tapi jangan sekaligus tau, sebab vitamin C adalah sejenis vitamin larut air, jadi dia tak tahan lama dalam badan kita. Rugi kalau amibik 3 biji terus.. So, ambik la pagi sekali, tengahari sekali dan malam sekali =)

Klik gambar untuk bacaan lanjut

Apa perbezaan Chew Vita-C dengan SR Vita-C? Chew Vita-C mempunyai manfaat yang sama dengan SR Vita-C dengan manfaat tambahan, Chew Vita-C boleh diambil bila-bila masa yang sahabat-sahabat suka. Mudah bukan? Nikmatilah dengan tenang..hehe..perisa buah citrus lagi..


Untuk Tempahan & Info:
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
Emel: zmfnurahmad@gmail.com
SMS: 019-326 5417

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...