Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Saturday, March 9, 2013

Mengapa Pilih OsteMatrix?

Mungkin sahabat-sahabat Put tertanya, apa kelebihan OsteMatrix berbanding suplemen kalsium di pasaran?? Meh Put kupas sedikit untuk kefahaman kita bersama..

Komprehensif, Terbukti  Secara Klinikal
OsteMatrix terbukti secara klinikal dapat menyediakan nutrisi penting serta unik dan melebihi fungsi kalsium dalam membina dan mengekalkan tulang dan gigi yang kuat serta membantu mengurangkan risiko osteoporosis.

Kita perlu lebih daripada kalsium untuk membina tulang yang kuat. Ha..sebab tu OsteMatrix menyediakan satu matriks unik nutrien kritikal termasuk kalsium, vitamin D, magnesium dan banyak lagi untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat. Selain membina tulang dan gigi, OsteMatrik turut dapat;
  • Membantu mengekalkan darah yang normal,
  • Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf,
  • Membantu mengurangkan simptom senggugut seperti perut kembung, kekejangan, retensi air, mudah meradang dan kemurungan.
Mengapa dalam OsteMatrix ada Magnesium dan vitamin D?
Magnesium memainkan peranan untuk menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya. Manakala vitamin D untuk merangsang penyerapan kalsium.

Superb la OsteMatrik ni...=)

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...