Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Friday, March 8, 2013

Promosi Mac 2013: Shaklee OsteMatrix

Lama jugak Put tak update blog ini..anak kecil jeles la Mama dia sibuk dengan bisnes..hehe.. Bulan lepas, kita demam dengan OmegaGuard kan? Ha..bulan ni mari kita berSHAKLEE dengan Shaklee OsteMatrix pulak..

Pastinya promosi Buy 6 Free 1 ni sangat berbaloi-baloi.. Harga adalah seperti tertera dalam poster berikut:


Murah bukan? Meh kita rembat 6 botol terus..percuma 1 botol..semua 7 botol..tahan 7 bulan tu..jangan risau, expired date minimum setahun kedepan... Jangan malu, jangan segan.. boleh hubungi saya untuk tempahan =)



Untuk Tempahan & Info:
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
Emel: zmfnurahmad@gmail.com
SMS: 019-326 5417

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...