MASUKKAN EMEL ANDA DI SINI UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT TERKINI

Friday, June 7, 2013

Promosi Jun 2013: Shaklee Meal Shakes

Wah..dah bersarang blog Put ni..huhu.. Ini kali mau kasi comei sikit ya..hehe... Mentang2 bulan ni promosi best..hehe.. Ape item promo bulan ni?? Eh..eh..buat2 tanya pulak ek.. tadaaaaaaaaaa... Shaklee Meal Shakes.. Mesti ibu2 di luar sana tertunggu2 bila la nak promo Meal Shakes kan? Betul tak? Berapa RM? Ha...mesti runtuh giler2..beli 6 percuma satu tu..ape lagi..PM laju2..nak lagi laju WhatsApp saja..hehe..



Untuk Tempahan & Info:
Mahfuzah [Put]

Shaklee ID: 913006

Emel: zmfnurahmad@gmail.com
SMS/WhatsApp: 019-326 5417

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...