Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Sunday, January 12, 2014

Promosi Januari 2014: Shaklee Alfalfa Complex

Assalamualaikum dan Selamat Pagi :)

Alhamdulillah kita sudahpun berada di tahun baru 2014. Rasanya tidak terlewat untuk Put ucapkan Selamat Tahun Baharu kepada semua pembaca blog ini. Genap sudah setahun Put bersama Shaklee.. Alhamdulillah.. Semoga semakin sihat dan dapat membantu kalian di luar sana untuk turut sihat. Amin..

Bulan Januari 2014 ini, Shaklee mengadakan promosi untuk produk Alfalfa Complex untuk kedua-dua saiz iaitu Large dan Small. Botol Large mengandungi 700 biji, manakala botol Small mengandungi 330 biji.
Pastinya Large bottle lebih jimat :). Apa, nak beli satu botol je? Hehehe..PM la Put..insyaAllah ada best price tau!

Apa yang best tentang Alfalfa ni? Kenapa RAMAI YANG JATUH CINTA DENGAN ALFALFA ni?

Apa Khasiat Alfalfa?

Sebut Alfalfa je terbayang banyakkan susu, tak pun terbayangkan ni suplemen untuk gegurl.. No..no.. Khasiat Alfalfa lebih dari tu tau, kalau tak tak dapat la gelaran "Father of All Foods". Antara khasiat daun alfalfa, selain membanyakkan susu ibu:

  1. Melegakan sakit sendi dan belakang.
  2. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  3. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (Alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
  4. Memberi kelegaan semasa haid.
  5. Merawat arthitis
  6. Bagus untuk elergi dan ekzema
  7. Merawat asma
  8. Mencuci usus bagi membuang toksik
  9. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
  10. Meneutralkan asid dalam badan
  11. Merawat masalah keputihan pada wanita
  12. Membesar dan menegangkan payudara
  13. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
  14. Memulihkan urat selepas bersalin
  15. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  16. Meningkatkan stamina seorang suami
  17. Melegakan sembelit (tapi kalau kurang minum air boleh jadi sembelit tau!)

Dan banyak lagi untuk disenaraikan…

Note: Pesakit SLE dan juga ibu yang menyusukan anak G6PD pengambilan ALfafa Complex tidak dibenarkan.

Info dan Tempahan,
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
Emel: zmfnurahmad@gmail.com
SMS/WhatsApp: 019-326 5417

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...