Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Wednesday, October 29, 2014

Kisah Shaklee Effect Saya

Alhamdulillah..malam ni berkesempatan untuk berkongsi #shakleeeffect dari saya. Minggu lepas Put ada kongsikan tentang ESP vs Cinch Shake kan? Lupe nak kongsi perubahan berbentuk gambar selepas mencuba ESP + Cinch Shake. Zaman persembahkan gambar kan..hehe.. Saksikan..jeng..jeng..jeng..

Zaman Kegemilangan Put..Hahaha
Sebenarnya Put sendiri tak berapa percaya..hehe..yela..tak de la bersungguh amik untuk terus kurus..sebab nak focus penyusuan ibu untuk Syahmi je dulu.. Tup..tup..turun banyak la jugak..10kg tu..bukan sedikit..walaupun dalam tempoh yang lama jugak la, BMI pun masih belum normal..hehe..

Mungkin tak nampak sangat perbezaan pada wajah Put. Gambar keseluruhan badan yg sesuai tiada dalam koleksi utk tunjuk perbezaan loss weight Put. Maklumla, malu nak tengok gambar sendiri yang 'comel'. Hehe

Gambar 1
--------------
- Masa ni baru 30 hari melahirkan anak ke-3.
- Baru mencuba set berpantang Shaklee
- Berat masih kekal seperti berat sebelum mengandung.

Gambar 2
--------------
- Setelah menyusukan anak 4 bulan dengan bantuan set penyusuan Shaklee
- Berjinak dengan set diet Shaklee

Gambar 3
--------------
- Setelah setahun lebih menjadi pencinta Shaklee

Antara produk Shaklee yang buat Put jatuh cinta:
- ESP
- Alfalfa Complex
- OmegaGuard
- OsteMatrix
- Cinch Shake (Cafe Latte)
- SR Vita-C
- B-Complex

Berat sekarang? Hehe..jangan tanya..sekarang terlebih sudah.. Sebab ada berat ‘bersama’ dan terdapat keculasan dalam pemakanan sejak Ramadhan yang lalu. Terlebih rajin duk dapur..hehe. Insya-Allah jika masih ada rezeki, tengah tahun depan (bulan puasa ke) kita mulakan semula. Kali ni nak bersungguh! Dah nampak kesannya, tak kan la tak nak amik peluang. Betul tak?

p/s: Pastinya Put akan setia meneruskan pengambilan vitamin/suplemen Shaklee walaupun berat Put tidak akan menurun dalam masa terdekat ini..hehe.. Berat ‘bersama’? Apa tu? Boleh personal WhatsApp Put ya kalau nak tau lebih lanjut..hehe

Kepada sahabat2 yang nak mencuba, boleh hubungi Put ya. WhatsApp 019-326 5417.

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...