MASUKKAN EMEL ANDA DI SINI UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT TERKINI

Friday, September 11, 2015

Baby & Kidz Fair Ipoh 2015


Akhirnya, jumpa juga expo ala2 baby & kids ni kat Ipoh. Sejak duk Ipoh memang ini yang saya cari. Ada sekali hari tu, tak ingat kat mana tapi saya dalam pantang masa tu, tak dapat pergi.

Yang kali ni memang melompat2 saya nak pergi, maklum la dah lama tak pergi tempat macam ni sejak anak2 dah besar. Tapi baru la perasan tarikh tu, saya kat Terengganu rumah mertua. Balik beraya Haji di sana. Melepas lagi. Huhu.

Terpaksa tunggu next expo la jawabnya. Hehe.

Orang2 Ipoh, jangan lepaskan peluang untuk terjah expo ni ye. Pesanan saya, 
"..barang promosi memberi ruang untuk kita berjimat, bukanlah untuk membeli terlebih2.."

Apa la falsafah saya tu, agak2 faham2 tak. Hehe.

Apa yang best lagi kat sini? Ada Giveaway tau! Jom rebut peluang ni! Hsdiah berupa Baby Stroller seperti dalam gambarajah di bawah. Layari  Baby & Kidz Fair Facebook Page (https://www.facebook.com/BabyNKidzFair) untuk dapatkan langkah2 dan syarat2 penyertaan. Hanya beberapa klik, anda berpeluang untuk menanginya! InsyaAllah.



Jangan lepaskan peluang! Mana tau, rezeki anda kali ini.

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...