Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Sunday, October 18, 2015

Aeon Mall Ipoh Klebang Dibuka Rabu Ini


Rasa macam baru je dengar dan tengok suami duk bagitau pasal Aeon dan tunjuk lokasi masa mula2 pindah Ipoh April hari tu. Tup tup minggu lepas dapat mesej dah nak buka minggu ni, Grand Opening pada 21 Oktober 2015. Macam pandai je, 22 Oktober kan penjawat awam terima gaji untuk bulan ni. Hehe.

Wah, lepas ni dekat la saya nak ke Aeon Mall. Hehe. Lokasi kat Jalan Kuala Kangsar, 31200 Ipoh. Sebelum ni pergi yang kat Station 18 tu. Jauh jugak. Bawak anak pergi Kidzoona. Tak sempat lagi nak buat entry pergi Kidzoona minggu lepas.


Jom kita tengok Tenants List di bawah:

FOOD & BEVERAGE :
- The Cruises Steak House
- Kenny Rogers
- Starbucks
- Boat Noodle (1st in PERAK)
- Nando's
- Vivo Pizza and Panini
- Purple Cane
- WindMill
- Teh Tarik Place
- Shihlin Taiwanese Snacks
- Black Canyon
- Johnny's Restaurant
- Ice Bucket
- Kopitiam Avenue
- Mexico Bun
- KFC
- Boost Juice
- The Chicken Rice Shop
- Auntie Anne
- Famous Amos
- Sushi King
- Baskin Robbins
- Orchid Bistro

FASHION :
- Fossil
- H&M (1st in PERAK) - 19,000 sq ft
- Guess Jeans
- Esprit
- MNG
- Uniqlo (1st in PERAK)
- G2000
- Valentino Rudy
- Sembonia
- Carlo Rino
- Timberland
- Brands Outlet
- COTTON ON
- Bata
- Giordano
- Polo Haus
- Hush Puppies
- Smart Master
- fyi
- Pierre Cardin
- Hang Ten
- Young Hearts
- TRIO by Jerasia

SPORT :
- Al-Ikhsan
- Adidas
- Royal Sporting House
- Skechers
- Arena
- FILA

WATCHES & JEWELRY :
- Tissot
- Poh Kong
- City Chain
- Watch Engine
- TOMEI

BEAUTY & CARE :
- SEPHORA (1st in PERAK) OPENING SOON
- SASA
- Eu Yan Sang
- Caring Pharmacy
- The Body Shop
- Shins
- Kiehl's
- Always 21

OTHERS :
- DAISO
- Popular Bookstore
- Universal Traveller
- KAISON
- Focus Point
- Soxworld
- Fitness Concept
- My News
- OSIM
- Gintell
- Mr. DIY
- My Home One
- Samsung
- Lenovo
- Akemi

ENTERTAINMENT :
- TGV Cinema

Sumber: pemerintahberani.blogspot.com

Saya tak pandai shopping kat tempat macam ni. Cuci mata pandai la. Hehe. Tempat favorite saya macam Daiso, Mr DIY dan kedai buku Popular. Mungkin My Home One akan jadi tempat favorite saya. Duk kata nak pergi kat Ipoh Parade, tak pergi2 lagi. Masa pergi Kidzoona hari tu tak tau yang My Home One ada situ jugak. Lepas ni dah tak jauh sangat dah ;)


Sesiapa yang lapang Rabu ni, boleh la grab hadiah2 ni. Hanya perlu belanjakan sekurang2nya RM50 :)


p/s: Orang kata kat mana ada Aeon, kat situ la boleh beli aset rumah, buat pelaburan.

7 comments:

  1. Seberang dengan taman rumah saya je put.. ;)
    Tiap minggu le bawak kanak2 ni main sana..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umah Put 5min je ngan Mydin Meru Raya, itu pun anak2 nak pergi hari2. Tak tau la kalau dekat Aeon. Bankrap Mama.

      Delete
  2. bestnya ada h&m & uniqlo. kalau shopping ni boleh rambang mata. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak salah first outlet kat Perak.

      Delete
    2. Kalau tak salah first outlet kat Perak.

      Delete

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...