MASUKKAN EMEL ANDA DI SINI UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT TERKINI

Wednesday, November 11, 2015

Cara Menjadi Ahli Shaklee


Sebenarnya saya baru balik bercuti, Family Trip sebelah keluarga mertua. Tak jauh, dekat je Bukit Gambang Resort City kat Pahang. Ramai jugak sebab sebelah suami ada 10orang adik beradik. Memang meriah sebab 6 beradik dah berkawen. Masa perjalanan nak ke sana tetiba2 ada yang bertanya macamana nak jadi ahli Shaklee.

Ada sesiapa lagi yang masih kurang jelas? Boleh baca sini ye.

Untuk menjadi ahli Shaklee, ada 2 pilihan;

Pilihan 1: Berbayar

Yuran Pendaftaran RM 68.90 (Tidak termasuk kos pos RM10.60)
Anda akan dapat Kit Keahlian yang mengandungi:

- Buku Product Info
- Business Manual
- Senarai Harga
- Opportunity Kit

Saya akan uruskan pendaftaran anda :)


Pilihan 2: Keahlian Percuma

Beli mana-mana produk Shaklee pilihan anda berharga sekitar RM 680 untuk mendapatkan Keahlian Percuma!

Anda akan dapat Kit Keahlian yang mengandungi:

- Buku Product Info
- Business Manual
- Senarai Harga
- Opportunity Kit

Saya akan uruskan pendaftaran keahlian anda secara online untuk kali pertama pembelian produk.


Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

1. Membeli dengan harga harga yang lebih rendah!

- PENJIMATAN 15%-20% dari harga runcit.
- Setiap pembelian produk mempunyai points (UV).

2. Sistem online yang boleh diakses 24 jam!

Login menggunakan ID anda (no keahlian) di website www.shaklee2u.com.my untuk

- Membuat pembelian
- Mendaftar ahli baru di bawah anda
- Semak points (UV) terkumpul semasa anda
- Semak BONUS bulanan anda

Semuanya di hujung jari! Sekali Klik!

3. Keahlian seumur hidup bersama pasangan

Keahlian seumur hidup. Hanya perbaharui RM30, setiap tahun untuk kekalkan keahlian dan menerima manfaat keahlian Shaklee.

Satu ID untuk suami dan isteri kerana Shaklee adalah bisnes keluarga :)

*keahlian terbatal sekiranya 2 tahun tidak membuat sebarang pembelian.


Menjana Income bersama Shaklee
Seronok untuk berkongsi kelebihan dan kesan mengamalkan Shaklee? Dalam masa yang sama, anda boleh menjana income 2angka dan lebih mengikut kehendak anda.

1. Anda boleh bermula bila-bila masa! Tiada istilah perlu tunggu hari yang sesuai.

2. Sistem dropship - TANPA modal

Tak perlu melabur ribuan ringgit! Tak wajib ada stok di tangan. Apabila pelanggan bayar pada anda, barulah anda beli di online system. Shaklee boleh poskan terus kepada customer. Sangat mudah!

**kecuali bagi yang fokus COD (Cash on Delivery) perlu sediakan stok

3. Anda layak grab peluang 3C yang ditawarkan oleh Shaklee - CASH, CAR, dan CONVENTION!

4. Training oleh pihak Shaklee disediakan setiap minggu yang disampaikan oleh NUTRITIONIST (pakar Nutrisi) Shaklee! (Shaklee bukan calang-calang produk :))


Ahli Untuk Makan Sendiri
Tidak berminat untuk menjalankan bisnes Shaklee? Anda tidak dipaksa, tetapi anda tetap mempunyai kelebihan;

1. Anda layak dapat cashback (bonus) jika melebihi 150 points (UV) sebelum 1 haribulan berikutnya. Lebih kurang RM480 belian. Cashback (bonus) tersebut akan dimasukkan terus ke akaun bank anda!

2. Anda TIDAK wajib membuat belian setiap bulan. Tiada paksaan!


Sudah jelas? Boleh sertakan maklumat lengkap berikut kepada pengedar Shaklee pilihan anda. Kalau pilih saya, nyiru saya tadahkan, segera WhatsApp 019-326 5417.

Nama Penuh:
No. Kad Pengenalan:
Alamat Semasa:
No. Telefon:
Emel:
Nama Penuh Pasangan:
No. Kad Pengenalan Pasangan:
No. Akaun Bank: (digalakkan Maybank)

Saya adalah SID yang tepat!

Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
~ Always Caring, Always Here!

3 comments:

  1. Put. Jom join GA. Wani ada tag Put kat blog.

    http://www.zawanisuhaimin.com/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...