MASUKKAN EMEL ANDA DI SINI UNTUK DAPATKAN MAKLUMAT TERKINI

Friday, January 15, 2016

Agen Tamar Cocoa - Meru Raya, Ipoh

Siapa pernah minum air Tamar Cocoa, angkat tangan? Sebenarnya, saya sendiri baru je belajar minum Tamar Cocoa ni. Sebelum ni tengok je orang share kat FB. Partner bisnes Kidz Dream saya la yang perkenalkan kat saya.

Dulu saya ni peminat minuman Milo, sampai dah melekat perkataan Milo kat mulut anak. Semuanya yang bernama air coklat dipanggilnya Milo. Nak kena ubah ni. Hehe. Sebelum kenal Tamar Cocoa, cuba jugak pelbagai minuman coklat produk Muslim yang lain di pasaran. Salah satu yang saya tak boleh lupa kesedapannya ialah Radix Koko. Pergh, sepapan sekejap je. Hehe. Memang niat nak berubah perlahan2 menukar produk tertentu kepada produk Muslim. 

Tertakdir pulak berkenan ngan Tamar Cocoa. Lagipun, anak2 memang suka minuman coklat macam ni. Kali pertama terus jadi ahli. Bukan apa, jadi ahli Al Haddad ni percuma je bagi pembelian satu produk dengan harga pasaran. Pembelian seterusnya dah boleh beli dengan harga ahli. Harga pasaran RM22 berbanding harga ahli hanya RM19.08. Sekurang2nya, jimat banyak ;)

Antara manfaat Tamar Cocoa
Sesiapa yang berdekatan Meru Raya, nak merasa kesedapan Tamar Cocoa ni boleh la hubungi saya, 019-326 5417 (Mahfuzah). Membeli sambil bantu orang kita ;)

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...