Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Saturday, January 16, 2016

Kelebihan Vita-Lea for Children Shaklee

Membesarkan anak kecil bukanlah mudah bukan? Dari mula lahir hinggalah membesar. Sebagai ibu bapa, pelbagai usaha dilakukan terbaik untuk anak2 termasuklah memastikan kesihatan anak2 terjamin. Anak2 anda;

  • dah berumur 4 tahun? dah tadika?
  • anak2 susah makan makanan yang berkhasiat?
  • anak2 aktif, maksud lain 'duk tak diam' hehe
  • susah nak ambil vitamin?

Apa kata kita cuba satu multivitamin ni Shaklee buat khas untuk kanak2. Namanya Vita-Lea for Children. Tablet berbentuk 'chewable', boleh kunyah2. Extrak rasa anggur sebenar, kiranya ada la rasa masam2 sikit.

Apa kelebihan Vita-Lea for Children ni?

  • Nama pun multivitamin kan? Jadi, Vita-Lea ni dah tersedia 19 vitamin dan mineral penting
  • Kalsium & Magnesium pun ada, bagus untuk pembinaan tulang anak yang sedang membesar
  • Kombinasi 2 kelebihan di atas, baik untuk kesihatan yang menyeluruh
  • Tak lupa jugak, ada tambahan vitamin B
  • 'Chewable' kan? Jadi kunyah2 aja, hehe

Harga runcit PROMO. Jadi ahli lagi MURAH!
Bulan ni Vita-Lea for Children ni ada promosi tau. Beli 4 dengan harga 3 botol. Bermaksud beli 3 percuma 1. Banyak untung ni, nak lagi untung boleh jadi ahli ;)

Ingin mencuba kesan terbaik Shaklee?

Saya adalah SID yang tepat!

Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!

2 comments:

  1. Alhamdulillah, ikhtiar dengan Vitalea Kids, kini anak berumur 1y8m dh mula nak makan.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, ikhtiar dengan Vitalea Kids, kini anak berumur 1y8m dh mula nak makan.

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...