Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Wednesday, September 13, 2017

Cadangan Set Gastrik Shaklee

Semalam husband Kak Put cuti. Jadi amik peluang keluar ngan dia. Ajak pergi Shaklee Ipoh sekali. Awei benor kami sampai, no giliran 0001. Hehe. Orang pun tak de lagi. Kalau minggu closing mau bersesak, nak2 time lunch hour. Semua berebut nak beli stok sebelum closing.

Gaya macam drive sendiri. ahaks!


Kak Put pergi Peppermint-Ginger Plus je sebenarnya. Beli untuk diri sendiri dan untuk customer baru Kak Put. Bukan orang lain pun, Pak Long Kak Put sendiri. Katanya dia gastrik, tapi lebih kepada angin yang banyak. Asal nak malam je, angin katanya. Pernah jugak refer doktor, Pak Long kata doktor pun cakap angin.

Dia nak try Peppermint-Ginger Plus je dulu. Ikutkan Kak Put nak cadangan ESP, Peppermint-Ginger Plus ngan OsteMatrix macam dalam gambar di bawah ni.

Kredit Foto: mamaqaireen.com
Cadangan ni sedikit berbeza dengan yang Kak Put pernah cadangankan sebelum ni kat entry ni dulu. Sebab Pak Long Kak Put ni dah berusia, dan dia pun kurang minum air, jadi tak berapa nak berani suggest Alfalfa Complex sebab 'panas' sikit kan.

Alfalfa Complex pun sama macam OsteMatrix, bersifat alkali yang dapat mengurangkan keasidan dalam perut. Nak selamat, Kak Put biasanya cadangkan OsteMatrix. lagipun memang bagus yang berusia amik OsteMatrix kan. Sumber kalsium dan magnesium yang baik.
Set Cadangan Gastrik Shaklee
Alhamdulillah, dah pos dah semalam Peppermint-Ginger tu semalam. Semoga bermanfaat buat Pak Long Kak Put.

Nak cuba Peppermint-Ginger Plus jugak? InsyaAllah, semua mommies mampu, hanya RM47.50/botol. Tahan sebulan untuk dos normal (3biji sehari).

Apakah yang terkandung di dalam Set Gastrik Shaklee dan berapakah pelaburan yang diperlukan? Klik sini.

Mahu baca feedback lain tentang Set Gastrik Shaklee? Klik sini.

--

Hubungi kami jika anda sudah bersedia merasai sendiri #ShakleeEffect!

Saya adalah SID yang tepat!
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
SMS/WhatsApp: 019-326 5417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!

2 comments:

  1. Ain ambik ESP & Vitamin C (dalam set menyusu). Dulu selalu gastrik. Dah lama baru perasan yang 'bila tah last pedih perut?'. Rupanya kerja ESP & Vitamin C...hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah. Kan..perasan tak Shaklee tu banyak manfaat. Kita fokus menyusu tapi yang lain pun dapat sekali.

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...