Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Monday, September 18, 2017

Ikhtiar Shaklee Untuk Penyakit Tangan, Kaki dan Mulut (HFMD)

Assalamu'alaikum Kawan2 dan adik2 :)

Dah baca belum entry Kak Put sebelum ni pasal HFMD, tanda-tanda dan 6 Langkah Pencegahan Penyakit Tangan Kaki dan Mulut? InsyaAllah, semoga anak2 kita terhindar daripada penyakit berjangkit ni.

Bagaimana kalau nak terkena jugak? Maklum la kan, anak2 kita ada yang ke tadika atau taska kan. Ada anak orang lain yang tak tau yang anaknya terkena HFMD, boleh berjangkit tau kat anak kita. Tak mustahil.

Ok, Kak Put nak kenalkan beberapa produk Shaklee yang dapat bantu kita handle anak kita yang tengah sakit. HFMD ni tak de ubat ye, macam chicken pox jugak. Tapi boleh ihktiar untuk cepat sembuh dan kering. InsyaAllah, ini adalah salah satu ikhtiar yang selamat untuk anak2.


Antara yang Kak Put recommend adalah:

Basic H - Yang ini untuk mandian. Hanya perlukan 1-2 titis ke dalam sebaldi air. Mandian ini bertujuan untuk membasmi kuman2 di badan. Basic H ni asalnya bahan pencuci tau (bagitau siap2.. hehe) tapi insyaAllah selamat.

Herbal Blend - Yang ini untuk sapuan, lepas mandi je terus sapu. Bagus untuk kurangkan kegatalan, mngeringkan ruam dan lepuh dan jugak untuk elak parut selepas sembuh.

Meal Shakes - Semasa jangkitan, anak2 agak kurang selera makan akibat ulser di dalam mulut. Boleh top up nutrien harian anak dengan menambahkan Meal Shakes ke dalam susu. Meal Shakes juga bagus renew sel dan parut cepat baik kerana mengandungi protein baik.

NutriFeron - Sebagai menguatkan imun dan antibodi anak. Bantu anak melawan jangkitan.

Mahu baca feedback dan pengalaman ikhtiar Shaklee untuk HFMD? Klik sini.

Hanya sebanyak RM 48.75 (Basic H), RM37.50 (Herbal Blend), RM120 (Meal Shakes) dan RM181.25 (NutriFeron) sebagai pelaburan untuk kesihatan anak-anak.

Untuk dapatkan lebih penjimatan (penjimatan sehingga 15-20%), daftarlah sebagai ahli dan dapatkan CASHBACK juga! Klik di sini untuk cara menjadi ahli Shaklee.

--

Hubungi Kak Put kalau dah bersedia nak merasai sendiri #ShakleeEffect!

Kak Put adalah SID yang tepat!

www.wasap.my/60193265417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...