Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Friday, October 13, 2017

Herbal Blend Kurangkan Bengkak Gigitan Nyamuk

Kalau balik kampung, jangan memasal tak pasang kelambu. Kak Put memang prefer kelambu berbanding ubat nyamuk. Tak tahan daripada Kak Put budak2 lagi.

Tak panas ke? Tak de lah panas sebab Mak Kak Put belikan kelambu besar jugak. Yang muat 2 tilam queen size tu. Kelambu ni homemade. Anak kawan Mak yang buat. Kalau tak pasang memang nyamuk banyak. Bintat abis la tangan, muka dan kaki anak.

Kalau terkena gigit nyamuk, meh Kak Put tolong sapu Herbal Blend macam kawan kita dalam testimoni kat bawah ni. Alhamdulillah, bengkak tu tak bengkak sangat.

Herbal Blend Kurangkan Bengkak Gigitan Nyamuk
Nak cuba Herbal Blend Shaklee jugak? InsyaAllah, semua mommies mampu, hanya RM37.50/botol. Info lain tentang Herbal Blend boleh klik sini.

Mahu baca feedback lain tentang Herbal Blend Shaklee? Klik sini.

--

Hubungi Kak Put untuk merasai sendiri #ShakleeEffect!

Kak Put adalah SID yang tepat!

www.wasap.my/60193265417
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara
~ Always Caring, Always Here!

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...