Klik Gambar Untuk Maklumat Lanjut

Friday, October 20, 2017

Testimoni OsteMatrix Untuk Kaki Cramp

Testimoni Cramp Kaki Dengan OsteMatrix
Nampak Master Kesayangan share testimoni Kak Put amalkan Shaklee. Masa bagi testimoni ni dulu rasanya lama dah. Masa tu duk Johor lagi.

Sapa kenai husband Kak Put, memang tau la dia jenis duk tak diam kan 🙊


Sekarang? Uish..lama dah jadi pengguna setia OsteMatrix. Alhamdulillah, 5 tahun dah amalkan OsteMatrix ni. Dah lama jugak husband Kak Put tak jadi tukang picit ibu jariku. Haha.

Sapa yang dah lama amalkan OsteMatrix ni mesti tau menyesal sangat kalau skip makan OsteMatrix.

Bukan asbab tak minum susu semata tau. Kak Put memang mudah sangat kejang kaki. Asalkan travel, banyak berjalan atau musim hujan, musim sejuk memang mudah nak terkena 'kejutan' tengah malam.

Sakit ooo..bila sekali dah kena, lambat pulak nak betul² baik. Sakit kat perut betis tu kan. Alhamdulillah..lama dah tak rasa macam tu. Sampai dah tak ingat bila last kena.

Sangat² lah Kak Put seru, bukan sebab Kak Put juai naeh, tapi memang sebab manfaat sangat OsteMatrix ni buat Mak² macam Kak Put ni.

Ni baru satu manfaat yang Kak Put dapat, tak cerita lagi hat lain² lagi tu tau. Tu tak heran kalau OsteMatrix ni duk di tangga ke-5 dalam senarai produk Shaklee paling laris di Malaysia.

#LastDayPromo #Beli3Diskaun5Percent

--
Nak cuba OsteMatrix Shaklee jugak? InsyaAllah, semua mommies mampu, hanya RM61.25/botol. Info lain tentang OsteMatrix boleh klik sini.

Mahu baca feedback lain tentang OsteMatrix Shaklee? Klik sini.

--

Hubungi Kak Put untuk merasai sendiri #ShakleeEffect!

Kak Put adalah SID yang tepat!
COD Meru Raya dan Chemor
Pengeposan ke Seluruh Negara

~ Always Caring, Always Here!

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...