Friday, March 8, 2013

Promosi Mac 2013: Shaklee OsteMatrix

Lama jugak Put tak update blog ini..anak kecil jeles la Mama dia sibuk dengan bisnes..hehe.. Bulan lepas, kita demam dengan OmegaGuard kan? Ha..bulan ni mari kita berSHAKLEE dengan Shaklee OsteMatrix pulak..

Pastinya promosi Buy 6 Free 1 ni sangat berbaloi-baloi.. Harga adalah seperti tertera dalam poster berikut:


Murah bukan? Meh kita rembat 6 botol terus..percuma 1 botol..semua 7 botol..tahan 7 bulan tu..jangan risau, expired date minimum setahun kedepan... Jangan malu, jangan segan.. boleh hubungi saya untuk tempahan =)



Untuk Tempahan & Info:
Mahfuzah [Put]
Shaklee ID: 913006
Emel: zmfnurahmad@gmail.com
SMS: 019-326 5417

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian Kak Put di sini :)